Haza > Kiállítás > Tartalom
Végtelen spunlaced nem szőtt textília
Jan 27, 2016

Sok éven át spunlace nem szőtt textília piacon szinte darabos szinonimájává vált. A technika, apály és dagály, mint darabos piaci szinte tükrözi, amikor a darabos piac fejlődését, spunlace nem szőtt ruhával is bővül, és amikor a darabos, és a nemszőtt technológia lassulás beruházások növekedésének lassult.

Ez a köszönet nagy részben a darabos piaci kereslet által vezérelt. A fogyasztók mindennapi életét most már sokféle darabos szükségszerűség. A kipróbált és tesztelt baba törlőkendő, padló tisztítás, mint a Swiffer darabos és tisztító vagy arc tisztító kendők, amelyek mélyen gyökereznek, spunlace nem szőtt szövet továbbra is a piac vezérelte. Ipar a statisztikák szerint éves nő az elmúlt években a piaci növekedés mértéke hozott nagy gyártók vissza a beruházás.

Darabos még mindig fűzős a fő hajtóerő a piacon, amely az elmúlt évtizedben fenntartani egy fejezete utolsó éves növekedési. Figyelembe véve a termék-a méret a középosztály fő fogyasztói, azt látjuk, nincs ok, ez a növekedés lassul, és várható, hogy a piac gyorsan bővül, az elkövetkező évtizedekben.