Haza > Kiállítás > Tartalom
Háztartási tisztító törlőkendők (szalvéták) a megfelelő módszerek és tippek
Jan 28, 2016

Általános ember nincs különleges összpontosított a tisztítása ronggyal 's, igen kis sorozat, a yiqian, mikor is nem tetszik, a Géprongy, yiqian ötlet egyébként is mosás mosás nem tiszta, a nem milyen különleges a megjegyezni azt, tisztítás társaság, a szakértők, hogy én azt mondta, ez egy hiba a gondolkodás mód, mi, ha nem tesz rag tisztítása tiszta szavakat , majd teszi a baktériumok maradt is rag, Shang, mi be Mikor a rag kibír más helyre.
Így ma osztunk meg néhány jó tipp a tisztító rongyot.
Nyers tojás shells törlőkendő
Lépés a helyes utat: nyers tojás-kagyló és a víz rag, főtt, nyitás után, öt percig főzzük, akkor tiszta lenne szép. A legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy használja a speciális tisztítószer, és majd jól Mossuk vízzel.
Módszer egyszerű, de nem sok ember erre az, hogy tudunk élni egészséges kis remény.
Takarítási tippek: háztartási tap segítségével hosszú fekete oxid és unalmas, ajánlott, hogy egy száraz ruhával tisztítsa meg a csapot, miután egy enyhén nedves ronggyal törölje le, és ezután törölje le ismét száraz ronggyal, többször, fekete sima Liszt nedves koppintson a fény, és nem károsítja a fém felületén, törölje a cigaretta hamu lehet nagyon jó eredményeket elérni.
Használhatja ecettel vagy ammónia kitisztítani a csapot, eltávolíthatja a top zsír és a szennyeződés, a só és a víz megoldást is használni, hogy tisztítsa. Mint használ fogkrém a száraz ruhával, tisztítás csaptelepek többször száraz ruhával letörölni, akkor lehet elérni a kívánt eredményt, belföldi munkavállalókat a tisztítási folyamat befejeződött, a csapot spray a legjobb módja egy tábla tábla viasz, törölje le tiszta, súroló-pad, és a csillogás hosszabb lesz.