Haza > Kiállítás > Tartalom
Nem szőtt textil ipar Kínában alakult ki a teljes lánc
Jan 28, 2016

Riporterek tanultam a fórum, Kína teljes nem-szőtt ipar lánc lesz a világ legnagyobb gyártója nem szőtt az elkövetkező tíz évben, magas növekedés továbbra is fenntartja.
Kína ipari textil ipar Szövetség statisztikák azt mutatják, 2014-ben kínai textil ipar gazdasági hozzáadott érték növekedésének csak 7 %-os, alacsonyabb, mint a nemzeti GDP-növekedés, az ipari textíliák, beleértve a nem szőtt 11,7 %-os növekedés volt a textilipar vezetett, és válik egy új gazdasági növekedési pólus. Az egyesület elnöke Li Lingshen azt mondta, nem szőtt ipar részesült egy hatalmas hazai piac követelés, és ipar tudományos és technológiai fejlődés gyors növekedése. 2014 kínai, nem szőtt termelés elérte a 4,36 millió tonna, 12,2 %-kal, a vállalkozások fenti kijelölt méret, teljes nyereség növekedése 13.73 % és 6,28 %, illetve az ipar haszonkulcs 6.06 % 44.2 %-os növekedése jövedelem növekedése meghatározott befektetési eszköz, export bővülését 17,2 %-kal, ezeket a mutatókat tükrözik a jó lendületet az ipar fejlesztését.
Az egészség a fontos, nem szőtt alkalmazásokhoz. Kína egy termelő eldobható higiéniai termékek, női higiéniai termékek, baby pelenka, felnőtt inkontinencia termékek és törlőkendő. 3 2014, ezek a termékek a Kína exportja értékelik a több mint $ 1.5 milliárd, a második csak-a Németország, mint a világ második legnagyobb exportőre. Az ország egészségügyi textíliák, főként koncentrálódnak a viszonylag alacsony technológiai tartalom orvosi védő és egészségügyi ellátás. Sebészeti varróanyag, mesterséges érrendszeri implantátumok és hátrafelé irányuló technológia és ipar akadályok és egyéb okok miatt mesterséges szervek már a színpadon, az alapkutatás és az orvosbiológiai textil-és a magas hozzáadott értéket anyagok szakadék a fejlett országokkal.
Riporter az interjú, nem szőtt ipar Kínában, összehasonlítva a fejlett országok, előnye elsősorban a koncentrált termelés és a gyártási folyamatok, a hiányosságok, főleg a termékfejlesztés, marketing, promóció, és így tovább. Szakértők azt javasolta, hogy annak érdekében, hogy megoldja ezeket a problémákat, szűkül a szakadék a Kína és a fejlett országok, kormányokat, iparági szervezetek, kutatóintézetek és vállalkozások együttműködésre, a technológiai innováció és az ipari együttműködés, konvergencia ipar és piac-vezérelt vonatkozásai kreatív dolgozik együtt, elősegítésére, a technológiai fejlődés és az ipari átalakulás és korszerűsítése, a gazdasági ágazat.