Haza > Hírek > Tartalom
Baby Rayon törli a hét félreértést, tudod?
Sep 25, 2017

A Baby Rayon törli a hét félreértést, tudod?
Baba anya mindannyian tudja, hogy a bébi Rayon Wipes nagyon könnyű használni, kényelmes, tiszta, könnyű, de a baba Rayon Wipes-t igazán igaza van, a következő hét baba Rayon törlők használnak hibákat, tudod? A baba egészségének kedvéért kövesse a Henan Rayon törlőkendőt gyártó cégeket.
Félreértés 1: Törölje a szemeket és füleit Rayon törlőkendővel
Szem és fül a hely, több nyálkahártya, érzékenyebb. Ha Rayon Wipes-t használ a tisztításhoz, akkor nem csak a tiszta, hanem a bakteriális fertőzést is súlyosbíthatja. Tehát Bao anya, aki vagy becsületes és praktikus egészségügyi pamut tampon (ne vegye figyelembe, hogy egy pamut tampon, különböző fertőtlenítési szint) apránként tisztítsa meg!
2. félreértés: nagy = biztonság
Xiao Bian, hogy az anyák, akik öntik hideg víz, ne használja a nagy vigasztalni a szívet. Ha vásárolni bébi Rayon törlőkendők, figyeljen a termék összetételét a csomagolás zsák, nem tartalmaz alkoholt, fluoreszkáló szer, fehérítő por, kémiai illat, pigment ezeket a nem biztonsági dolgokat. Emlékeztetett arra is, hogy a terméktábla tartalma a lehető legegyszerűbb.
3. félreértés: vegye fel az anyagot puha módon
A Rayon törlők úgy érzik, mintha puhaak lennének, de nem feltétlenül természetes anyagból készülnek, így az ember által készített szálak is elérhetik ezt a hatást. Rayon törlőkendő az anyag felületén egyenetlen, a legalkalmasabb a baba kényes bőréhez: természetes pamut nem szőtt szövet és szövött szövet.
Természetes pamut nemszövött szövetek: pamut textúra, ne adjunk hozzá vegyi rostot, nem engedhetjük meg magunknak, hogy puff, rugalmas és vastag.
Szövött anyag: természetesbb, puha és vastag, puha, jó érzés.
A második a bambuszrost nem szőtt szövet, bár természetes antibakteriális hatással, de a puhaság nem elég jó.
Végül, a feketelista szerepel a szokásos poliészter nem szőtt szövetek, olcsó, tartalmazhat kémiai rostot, könnyen serkentik a bőrt.
Félreértés 4: könnyű illat, nagyon jó szag
Minden illatos bébi Rayon törlők különböző mennyiségű kémiai illatot tartalmaznak, ami közvetlenül stimulálja a baba bőrét. Javasoljuk, hogy az anyák, akik nem választanak illatos Rayon Wipes-t, a legjobb, ha az EDI tiszta, édes illatú, biztonságos és gyengéd egészségügyi összetevőket tartalmaznak a baba számára, hogy bőrvédő gátat hozzon létre.
5. félreértés: Rayon Wipes ismételt használat
A Rayon Wipes megtörli a száját, megtöri a kezét és törli a játékot, bár "energiatakarékosság" -nak hangzik, de nem látja a baktériumok keresztszennyeződését, amit a szabad szem nem lát. Ez a potenciális veszély olyan, mint egy időzített bomba, ha a baba hasmenést és bőrdagadást tart, akkor valószínűleg tudatában lesz a probléma súlyosságának.
Félreértés 6: Miután a pecsét nincs kötve
Rayon Wipes táska, ha nincs lezárva, nem képes bakteriosztatikus hatásra. Tehát nem érdekli az anya, szükséges, hogy ezeket a tömítéseket nagyon szűk termék, hanem a használatban, a kellő időben kötő nyitott részek, elkerülése érdekében a felesleges bakteriális fertőzés.
Félreértés 7: dörzsölje Rayon Wipes, ne mossa meg a kezét
Rub Rayon törlőkendők és mossa a kezét két különböző fokú tisztítás, az anyák nem akarnak lusta a saját kifogás. A szabadban a Rayon Wipes gyorsan használható. Azon a helyen, ahol könnyedén mosson kezet, ne kérdezze mindig a Rayon Wipes-t, hogy érintse meg a kezét, ne használjon tiszta vizet alaposan tiszta baba kezekkel, a baktériumok könnyen visszatérhetnek.
Remélem, hogy az anya, aki látta ezt a cikket, annak érdekében, hogy a baba egészségi állapotát biztosítsuk, a baba a bébi Rayon Wipes időt használva nagyobb figyelmet fordít.