Haza > Hírek > Tartalom
Ezek az összetevők nem lehet Baby törlőkendő
Aug 02, 2017

Baba-törlőkendők ezeket az összetevőket nem lehet
Törlőkendő gyártó a baba-törlőkendők nem lehet a következő összetevőket tartalmazza:
1. íz: Fűszerek és alkohol minősülnek könnyen előállíthatók serkentő összetevőket, így az aroma, az illat is lehet alapozni a fogyasztók preferenciái választani, de a növekedés, az összetevők, hogy növeli a bőr allergiák, így a baba biztosítania kell a termékek, hogy a természetes tiszta is. Ezért sok féle Nedves papírtörlő világosan fel kell tüntetni "nincs alkohol és fűszerek hozzáadásával."
2. a fluoreszkáló ügynök: színárnyalatnak fluoreszcens anyagot is nem jelenik meg a nedves törlőkendők. Ha a nedves törülközőt tartalmaz fluoreszkáló ügynök, hozzá kell tenni a nem-szövött alapanyag feldolgozását, ami kedvezőtlen összetevők, a bőr a baba.
3. alkohol: az alkohol nedves szövet feladata elsősorban sterilizálás, de az alkohol illékony, egyszerűen törölje a bőr felszíni kiszáradástól, érzés, fukar és száraz, ami bőr kellemetlen, tehát nem alkalmas a baba.
4. tartósítószerek: Tartósítószerek célja, hogy védje a terméket a mikrobás szennyeződés és kiterjeszteni a felhasználhatósági időtartamot és a termék élettartamát. Azonban a tartósítószerek helytelen használata tud okoz allergikus bőrgyulladás. Fűszerek tartósítószer kívül a második leggyakoribb oka a bőrirritáció és a bőrirritációt.
5. nem teljesen sterilizált víz: baba-törlőkendők a fő összetevője a vízben, a víz kezelt tiszta vízzel, vagy baktériumok a vízben kell lennie, de a Shandong darabos el fog terjedni a baba bőrén, és egészségre káros a baba bőre sokkal érzékenyebb, a vásárlás időpontjában kell wat CH a fent több összetevőből, ha nem lehet megvenni, hogy ne károsodjanak a baba bőrét.
Hozzávalók: baba bőr, nagyon érzékeny, ha darabos felhasználásának alkohol, illatanyag, tartósító és más vegyi anyagok, könnyű, hogy ösztönözze a baba bőrét, komoly is okozhat allergiás baba, nehéz elfogadni. Így próbálja alkohol, aroma, tartósítószerek és egyéb darabos nélkül dönt. 2. Ne feledje, hogy a pecsét: nedves papírtörlővel úgy döntünk, amikor szembe kell néznünk a csomagolás tömítés. Mert a csomagolás pecsét is jó, akkor tartsa a darabos sterilizáló hatása magas hatékonyságát. A csomagolás, a zsákos darabos le kell zárni, és nem kell sérült; a csomagolás és a darabos, a kanna teljesnek kell lennie, és nem sérült. Kezdő szülők a belépés-hoz megtöröl, azonnal beilleszteni egy jó pecsétet, hogy elkerüljék a magas hőmérséklet, vagy a közvetlen napfény, ami száraz törlőkendők befolyásolja a felhasználásának hatása. 3. Válassza ki a márka a darabos: baba-törlőkendők, amennyire csak lehetséges választani a márka, így a nedves törlőkendő garantált, a használata anyagok minőségét vizsgálják minősített, különösen a kisgyermekek, hogy használja. Mint darabos, mint a víz, a márka a darabos használja tiszta tiszta víz, már sterilizált, és egyéb költségek csökkentése érdekében, a vízminőség is nehéz megmondani. 4. Megjegyzés: a érezni és illata: nedves szövet ott, sok különböző típusú és márkájú. Különböző nedves törlőkendők nagyon különbözőek, érezni és illata. Néhány darabos nagyon sűrű, néhány nagyon puha, és néhány illata aromás, néhány alapvető nincs szaga. Azt javaslom, hogy az anya a legjobb, ha vesz egy viszonylag puha és vastag érzi magát, nincs illata nedves törlőkendő. Ha a baba-törlőkendők lágyabb, a gyermek sokkal kényelmesebb.
Darabos gyár bevezetés baba törlőkendő besorolás: baba törlőkendő három baba higiéniai darabos sterilizáló hatása, különösen alkalmas a kézi autómosás. Baby soft darabos nem baktericid hatás, rendes tisztító megtöröl, a legszélesebb körben használt használható. Kézzel Wipes összes felhasználásának élelmiszer-nyersanyagok, elkötelezett, hogy a száj, a tiszta, sem fertőtlenítő hatása baba latex darabos jobb, mint a rendes baba puha törlőkendők, különösen a kéz és az arc hidratáló tiszta.