Haza > Hírek > Tartalom
Hogyan válasszuk ki a poliészter törlőket helyesen
Sep 13, 2017

A Poliészter törlőkendő helyes kiválasztása
A Poliészter törlők megvásárlásakor a kiváló minőségű és gyengén minőségű Poliészter törlők is megkülönböztetik a kiváló minőségű Poliészter törlők lágy és elegáns illatát, irritáló illat nélkül, és az alacsony minőségű poliészter törlők nyilvánvalóan irritáló illatúak. Általában jó minőségű poliészter törlőkendő nem szőtt textíliával, lágy textúra fehér, szennyeződés nélkül, gyengén minőségű poliészter törlők nyilvánvaló szennyeződések lesznek. Használat közben a kiváló minőségű poliészter törlők nem szivárognak, az alacsony minőségű poliészter törlők nyilvánvalóak, a bőrnek van stimuláló hatása, könnyen viszkető érzést produkál.
Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagolásnak a gyári név, a helyszín, a telefon, a tárolási idő, az aktív összetevők, a termelési tétel száma, a gyártási dátum, az egészségügyi engedély száma, az egészségügyi előírások betartása, az utasítások és óvintézkedések, stb.
Ne feledje, hogy a Poliészter törlők különböző felhasználási lehetőségeinek eltarthatósági ideje saját. A "szokásos poliészter törlőkendők" elsősorban a bőr tisztítására használatosak, az eltarthatóság általában 6 hónap és 3 év. "Baba különleges fertőtlenítés ellátás Poliészter törlők" kifejezetten a csecsemők tisztítására és gondozására, az eltarthatóság általában 1,5-3 év. "Lady smink különleges poliészter törlők", a tárolási idő általában 3 év. "Női ápolás fertőtlenítés dedikált poliészter törlők", eltarthatósági ideje általában 1 év.
A "fertőtlenítő poliészter törlőkendők" kétféleképpen oszlanak meg: egy kis sérülésekre és a környező bőr tiszta és fertőtlenítésére; a másik egy széles spektrumú sterilizáló hatás a bőr tisztítására, simításra, fertőtlenítésre, sterilizálásra és napi szükségletekre, szaniterek A tiszta sterilizálás, a két sterilizáló poliészter törlőkendő eltarthatósága 2 év.
Figyelem az érzékszervekre
A minősített poliészter törlők puha, elegáns ízű, textúrájú fehér, nem használják puha használat után.
Vegye figyelembe a pecsétet
A poliészter törlőkendők zsákokat kell lezárni, semmiféle károsodást; dobozos és konzerv Poliészter Wipes csomagolás legyen teljes, nem sérült. A csomagolás tömítése jó, annak érdekében, hogy a sterilizálás hatékonysága fenntartható legyen. A poliészter törlőkendő után azonnal be kell illeszteni a tömítést, hogy elkerülje a magas hőmérsékletet vagy a közvetlen napsugárzást, így a poliészter törlők száraznak és befolyásolják az eredmények felhasználását.
Megjegyzés irritáció
Ne használjon poliészter törlőkendőt közvetlenül a Sassafras szemek, a középfül és a nyálkahártya, például poliészter törlőkendők bőrirritáció, viszketés, irritáció és egyéb tünetek esetén, azonnal hagyja abba a használatát, komolyan kell mennie a kórházi sürgősségi helyiségbe.
Poliészter törlők a nyáron vált az emberek kötelessége megosztani, nem csak eltávolítani a verejték testet, hanem, hogy a szervezet vízgőz, az emberek érzik magukat. De a választás a poliészter törlők is készség, Poliészter Wipes gyár most megtanítani, hogyan kell kiválasztani Poliészter Wipes.
Először is, figyeljen arra, hogy a csomagolásnak felül kell lennie a gyári név, a helyszín, a telefon, az eltarthatósági idő, az aktív összetevők, a gyártási tétel száma, a gyártási dátum, az egészségügyi engedély száma, az egészségügyi előírások betartása, az utasítások és óvintézkedések felett.
Másodszor, figyeljen a poliészter törlők különböző felhasználási lehetőségeire.
1. A "szokásos poliészter törlőkendők" elsősorban a bőr tisztítására használatosak, a tárolási idő általában 6 hónap és 3 év közötti.
2. "A fertőtlenítő poliészter törlőkendő" kétféleképpen van felosztva: egy kis sérülésekre és a környező bőr tiszta és fertőtlenítésére; egy másik, széles spektrumú baktericid hatással a bőr tisztítására, simításra, fertőtlenítésre, sterilizálásra és napi szükségletekre, egészségügyi Sanitary ware tisztító fertőtlenítésre, a két sterilizáló poliészter törlőkendő eltarthatósága 2 év.
3. "Babaápolási poliészter törlők", kifejezetten a baba arcának vagy fenékének tisztítására és gondozására, az eltarthatóság általában 1,5 és 3 év.
4. "Ms. smink speciális poliészter törlők" eltarthatósági ideje általában 3 év; "Ms. Care for Polyester Wipes" eltarthatósági ideje általában 1 év.
Harmadszor, figyeljen a érzékenységre: minősített Poliészter törlők, puha, elegáns íz, textúra, fehér, használat után nem pöföl.
Negyedszer, figyeljen a pecsét: táska Poliészter Wipes csomagolást kell lezárni, nem sérült; dobozos és konzerv Poliészter törlőkendők csomagolásának teljesnek kell lennie, nem sérülhet meg. A csomagolás tömítése jó, annak érdekében, hogy a sterilizálás hatékonysága fenntartható legyen. A poliészter törlőkendő után azonnal be kell illeszteni a tömítést, hogy elkerülje a magas hőmérsékletet vagy a közvetlen napsugárzást, így a poliészter törlők száraznak és befolyásolják az eredmények felhasználását.