Haza > Hírek > Tartalom
Hogyan válasszuk ki a megfelelő törlőkendőt a különböző kategóriák széles választékában
Sep 13, 2017

Hogyan válasszuk ki a megfelelő törlőkendőt a legkülönbözőbb kategóriákban
Wet Wipes gyártók annak érdekében, hogy bővítse piaci részesedését, hogy minél több ember vásárolni, a nedves törlők voltak bontva egy csomó kategóriába, a funkcionális pontok szerint a fertőtlenítő Wipes, vannak tiszta hidratáló bőr Wipes. Szerint a használata a tömeg osztva baba Wipes és felnőtt Wipes. A törlőkendők gyártók olyan sok törlőkendőt vezettek be, bár a gazdag piacon, de lehetővé teszik a fogyasztók számára a Wipes nagykereskedelmi szemét is.
Ha fertőtlenítésre, sterilizálásra, nedves törlőkendőre van szüksége, amikor egészségügyi higiéniát választ, törölje le a törlőkendőt és fertőtlenítő funkciót.
Akkor beszélj arról, hogy figyeljen a törlőkendők kiválasztására:
Először is a márka
Ajánlom a nedves törlőkendők kiválasztását, vagy a nagyvállalatok választékát, a márka hitelességét magasabbra. Mivel a törlők nedvességet tartalmaznak, ha a termelést nem szigorúan ellenőrzik az egészségügyi normák, akkor a jövőben, amikor a raktározást könnyen baktériumok szaporítják, ezért a törlőkendő érvényességi ideje általában csak 2 év, 1 évvel kevesebb, mint a száraz szövet. Azt hiszem, megszégyenítette a száját, dörzsölte a dolgok felületét, vagy az egészségügyi pont jó, hogy "olcsó" dolgokat vásároljon, és "szájból eredő betegséget" okozzon.
Másodszor, a kompozíció, az illat
Általában sampont használok, amikor az arcomon ragyogok, de miután a bőr száraz és kényelmetlen. Később, törlőkendő vásárlásakor nagyobb figyelmet fordítok összetételére, és a remény egy kis hidratáló hatás. Jelenleg gyakran használják Shu Jie-t. Shu Jie Wipes hozzá teafa, aloe összetevők (mely aloe összetevők hidratáló hatással vannak, a teakészítmény segít tisztítani, bizonyos antibakteriális hatást kifejteni) nagyon kényelmes, nem allergiás és mediterrán légkör, nagyon kényelmes szag.
Ezen kívül a piacon sok Wipes hirdetett fertőtleníteni a sterilizálást, de vegye figyelembe, hogy az előírások az állam Wipes nem tudja használni a "fertőtlenítés sterilizálás" ilyen szavakat, és gondolkodni, ha a "sterilizálás" törlőként használt törölni száj, ki tudja, ezek a "sterilizálás" összetevők a szájba, akkor mi befolyásolja a testünket? Attól tartok ... ... vagy légy óvatos. Emlékszem, a múlt évben számos hír látott, az Egészségügyi Minisztérium elrendelte az ABC eladását, a nedves törlők egészségének szívét, mert "túlzott E. coli és így erős gátló és gyilkos hatásuk van".
Harmadszor, a csomagolási előírások
A törlők különböző csomagolási specifikációkkal rendelkeznek, egy táska, amely tucat lapot tartalmaz, vagy egy darab független csomagolás, a vásárlási idő függ az Ön használati gyakoriságától. A független csomagolás legjobb használatának gyakorisága, hogy a víz ne legyen könnyű lefolyni.
Negyedszer, a csomagolás tervezése
A nők mindig elválaszthatatlanok a vonzó megjelenésétől ah ~ úgy érzik, hogy a csomagolás képes kifejezni a személy ízét, így a csomagolás is fontos tényező a kiválasztásban.
A törlőkendők két kategóriába sorolhatók: az egyiket már fertőtlenítették, de nem fertőtleníthető más olyan elemek, amelyek bőrápoló összetevőket tartalmaznak, csak hidratáló bőrápolást tehetnek. A másik nem csak a saját fertőtlenítés, hanem más termékek is játszanak fertőtlenítő fertőtlenítő Wipes, lehet használni a bőr kopás, karcolások és egyéb fertőtlenítés vagy sterilizálás. Látható, menjen ki a legjobb választás a sterilizáló funkció fertőtlenítés törlőkendők.
Az előfeltétel fertőtlenítésével törölni kell a fertőtlenítő törlőkendőket. A legtöbb jelenleg használt Wipes a piacon, a legtöbb törlőkendők vagy egészségügyi törlők, ezek a meghatározás a fertőtlenítő Wipes és teljesen más. Ezért a Wipes használata előtt a helyes és a helyes választást kell használnunk, a következők szerint mindenkinek tanulnia kell a nedves törlők professzionális besorolásával és a megfelelő törlőkendő kiválasztásával.
A vásárlás során meg kell különböztetni a kiváló minőségű és gyengén minőségű törlőkendőt, a kiváló minőségű törlőkendő puha és elegáns illatú, irritáló illat és rossz minőségű Wipes nyilvánvalóan irritáló illat, és figyelmet kell fordítani a nedves törlőkendőre információ részletek, ott van a legjobb bor nem vásárolni törlőkendők, ha a bébi törlők, győződjön meg róla, hogy az összetevők, hogy baba Wipes nem alkohol, nincs illat, nem stimuláció, nincs fluoreszkáló szer. Általában a jó minőségű törlők többet használnak a nem szőtt szövetek, szövés spunlace nem szőtt textíliák a legjobb, puha és fehér textúra, feszes és vastag, vékony és vékony A törlők vékony és könnyen deformálódni. Használat közben a kiváló minőségű törlőkendő nem pelyhes, rossz minőségű. A törlők nyilvánvaló pelyhesítő jelenség, a bőr stimuláló hatással bír.