Haza > Hírek > Tartalom
A tiszta pamut törölközők azonosítása
Jul 04, 2018

(1) a vizuális azonosítás módja:

A, minden gyapot: több pelyhes, gyenge felületkezelés

B, poliészter pamut: kevésbé szőrös, jobb felület, bizonyos csillogás, nagyon kezes tapintású.


(2) az égési módszer:

A, gyapot: közel a láng ég, az égő papír kétértelmű, kevés hamu, lágy fekete hamu.

B, poliészter pamut: közel láng zsugorodása, csepegés, habzás, gyenge íz, kemény és világos barna.

A törlő szélén lévő fonalat egy körbe húzzák, és tűzzel égnek. Gyorsan ég és a hamu fekete és szürke. A könnyűség és a salak nem tiszta pamut vagy cellulóz regenerált rost. Ha az égetés nem tiszta, akkor egy csomó hamu jelzi, hogy a fonalat szintetikus szintetikus fonalakkal keverik össze.

Az égetési módszer alkalmazása során ügyelni kell a törlőruhák különböző szöveteinek kitermelésére, mivel a törlő különböző részein használt fonal teljesen más lehet.


A következő okok miatt a gyártó azt állíthatja, hogy a törölköző tiszta pamut, de valójában nem tiszta pamut.

1. Sok tiszta pamut törölköző valójában poliészter és pamut. Ez a fajta vetülék könnyíti meg a szövést, csökkenti a költségeket, és mivel a poliészter nem a törölköző felületén van, így az emberek úgy érzik, hogy nem tiszta pamut, de nem nagyon ártalmas, a törölköző részének égése, nézd meg.

2, néhány magas minőségű törölköző hímzés és szatén részek, a túlnyomó többség nem lehet használni tiszta gyapot nyersanyagot, mivel a termelési folyamat a követelményeknek a nyersanyagok erejét, és a meglévő problémák a meglévő hímzőcérna . Az összes kiváló minőségű pamut törölközőt a kivitel idején bejelentik: tiszta pamut (kivéve a hímzés és a szatén fájlok).


3, néhány olcsó törülköző gyártó a külföldi azt állítja, hogy pamut fonalat 100% -os tisztaságú pamut, sőt, a fonal nem 100% -os tisztaságú pamut, sok fonal kevert pamut és fonal, pamut kell tiszta gyapot, a fonal nem tiszta pamut fonó gyár nem különös gonddal. Így vannak olcsó pamut törölközők, ezek az olcsó pamut törölközők, a nyersanyagok olcsóbbak, és a késztermékek ára is alacsony.

4, a gördülő törülközőt a nagy oldal és az oldalvonal nem lehet tiszta pamut. Ez egy nagyon részletes kérdés, amelyet a szállodák és az ügyfelek gyakran nem észlelnek.


Hangzhou U-ruhák Commodity Co., Ltd.

Mi vagyunk a professzionális gyártója tisztító kendőt Kínából.

Cím: No.66 Xiaofangzi, Lingxi falu, Banqiao város

Város: Linan, Hangzhou

Állam: Zhejiang

Irányítószám: 311301

Ország: Kína

Menedzser: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728