Haza > Hírek > Tartalom
Anya a baba vásárolni puha viszkózus törlők kell figyelni, hogy mi?
Sep 05, 2017

Anya a baba vásárolni puha Viszkózó Wipes kell figyelni, hogy mi?
1. A pecsét jobb
A viszkózus törlők szorongása nagyon fontos, különösen nagy zsákok nedves szövetében, ha a tömítés nem jó, hosszú ideig a víz elpárolog, nedves papírtörlő, ha nem nedves, nem tud játszani. a. Tehát, amikor Viscose Wipes-t vásárolok, megfigyelheti a csomagolását, hogy lássa, jó pecsét.
2. a mérsékelt víztartalom jobb
Nedves papírtörlők túl kevés víztartalmat, a tisztaság nem elegendő, hogyan dörzsölje az érzés nem tiszta tiszta, túl sok a víz nem jó, a baba seggét a piszkos dolgokat eltörölte, de a segg még mindig nedves, Amellett, hogy száraz papírtörülközők, hogy eltávolítsák a felesleges vizet, nagyon kellemetlen.
3. Könnyen kivonható
A baba poójával természetesen meg kell könnyíteni a "segítőt", de Viscose törlőkendőket használnak, az extrahálás nagyon kellemetlen, vagy akár néhány lapot is kivenni, és néha túl sok, és nem tér vissza, vagy lezárva nyitott kényelmetlen, fél napig a kivonat, amely nagyon zavaró a használat.
4. A nedvesség is fontos
Viszkózus törlőkendő a foltok tisztításán túl, de a baba bőrének védelmére is, néhány Viszkózó törlők a szárazra érlelés után dörzsölgették a bőrt, akárcsak a vízzel való mosás érzése, ami kellemetlen lesz a baba számára, ezért általában kiválasztom azokat a természetes bőrápoló összetevők nedves törülközővel, ez a nedves törlők dörzsölni a bőrre érzem nagyon nedves, anyám használata előtt a baba megpróbálja törölni magát.
Általában figyelni kell a baba egészségére, kicsi kezeire és piszkos dolgot kell törölni, sólyogni, törölni, ételt fogyasztani, hogy piszkos piszkos legyen, előtte és utána a takarmányozáshoz, kézzel szájjal. Viszkózás A hely annyi! Azóta, mindenütt a Viscose Wipes szája, és egyesek használják, és nem merik újra felhasználni, eldobták, sőt, a nővérek összegyűjthetők yo ~ ~ mert a kis szája matricák törlők használt valódi Sok a tofu használata: a száj használata nem piszkos Viscose Wipes összegyűjtése, majd használja a dezodoros kézzel fertőtlenítő mosó jól, majd a fertőtlenítő pot fertőtlenítés, a fertőtlenítés befejezve száraz Száraz vagy szárított a tartósító zsák. Tehát mi használható újra?
Például: 1, dörzsölje a padlót, törölje le az asztalt, a WC ---- két vagy több mint két viszkózus törlők után az átfedés egyenértékű egy kis rongy, baba viszkóz nedves törlők a földre egy lépés után, láb hogy törölje le a padlót ~ ~ ~ száraz, majd vegye 2 ~ ~ egyébként újrafelhasználás, akkor kényelmes yo ~ ~ ~ 2, mosdó ---- ez nagyon kényelmes yo, ha nem steril is használható, Különben is, a száj, amit, használt tisztítani az ételek yo! Ürítse ki az egyszeri futamot. 3, mosópalack - ez a módszer annyira könnyű használni, nem az, hogy a tej üveg tejet nagyon olaj, a meleg víz nem tiszta? Mosószerrel, akkor kényelmetlenül érzi magát? A Tofu tanítani neked egy trükk yo, először forró vízzel a palackon, öntsük ki, majd egy kis forró vizet, próbáljon felmelegedni, majd a tiszta Viszkózis Wipes, víz, nincs egy kicsit viszkózus Wipes Tudod, majd húzza meg a kupakot, ok, rázza felfelé és lefelé, balra és jobbra, rázza meg néhányszor, majd illessze össze a nedves törlőkendőket és palackokat, majd forró vízzel, hogyan, Tisztítsa meg ha ha ~ ~ ~ általában mossa egy 5 palackot nem probléma, a hátsó Viscose Wipes megváltoztatja az olajat, majd a kántálás ~ ~ ~ 4, a baba fürdő, mossa az arcát, mert a baba A hónapban kerül sor a hónapban, ahol a viszkózsömöröket mossa az arcod, nagyon kényelmesnek érezzük magunkat, de nagyon egészségesen is, nem fáj a bőr, kényelmesebb, mint a törölköző! Tehát még ma is használják. Általában mossunk egy darab, fürödni 2, egy darab dörzsölje eldobja, mosás után nem dobja el a két lehet törölni a padlót, vagy valami, szabad játék Ha ~ ~ 5, az anyám mossa a saját arcát - - - a gimnázium kezdetétől kezdve nem rendelkezem alapos törülközővel az arcok mosásához, kéznél, ne ártsak a bőrt Nos, az arcápolás, ha az eredetinek a felhordó pamutot kell használnia, hogy horog legyen, személy szerint úgy érzi, hogy a viszkóz Wipes már használják Dörzsölje a baba arcát, mérsékeltebb, az arca is, mint egy baba így törölni, nagyon kényelmes, majd maszkot vagy dörzsölje a tej, kényelmes és kényelmes ~ ~ ~