Haza > Hírek > Tartalom
Poliészter darabos fejlődési kilátásait
Jun 08, 2017

Poliészter darabos fejlődési kilátásait
Sok vállalat csak megpróbál, hogy a poliészter darabos piacra, és volt nem tesz ez mint egy teljesen független termék kategóriát nyomja, egy időben, mert nem ugyanaz, mint a közönséges papír törülközőt piac, emberek szükségleti cikkek, így a teljes piac értékesítési , beruházási és fogyasztói tudatosság fejlesztése a sok megszorítás, poliészter darabos piaci van igazi független piaci gyártók még mindig kissé távolabb. "El kell látni, de az utóbbi években a fogyasztók spontán elfogadottságát poliészter darabos fokozatosan érett, do több üzleti, hogy vásárolni a több ember, poliészter darabos piaci szembe kell néznie egy nagy lehetőséget.

Az ipar azt jósolja, hogy Kína poliészter darabos piaca "blowout padding időszak" lesz egy kis dolog, hogy megtöri a jeget, és az ágazat növekedésének elősegítése. A különleges időszak az influenza lesz egy kis dolog? Legtöbb a hazai típusú poliészter darabos van is korlátozott a rendes, tiszta, antibakteriális poliészter darabos kategória, és a világ, különösen az Észak-Amerika, Európa és más fejlett országok és régiók, a típusú poliészter darabos jóval meghaladja a hazai népi kognitív, táblázat fertőtlenítés poliészter darabos tartománya egy népszerű külföldi országokban csak alakult ki a hazai példa. Ezért a hazai poliészter darabos piaca is készen áll, hogy a nemzetközi szabványok. Vállalatok is megérteni, hogy piaci trendek nem tudja ellenőrizni, ha a nő piac poliészter törlőkendő, már gyorsan nyomon követése. Ebben az értelemben a poliészter darabos Kategória piaci robbant, csak idő kérdése, hogy előbb vagy utóbb.
Poliészter törlőkendő, előtt és után 2000 bejönni Kína "egzotikus", bár a hazai piacon, poliészter darabos, viszonylag alacsony penetráció még mindig nagy a kereslet a főzési idő előtt, de az utóbbi években azt mutatja, hogy gyorsítsa fel a lendület fejlesztési.

A jövedelem, a lakók évről-évre, a középosztály és a fiatalok számára, a megnövekedett fehérgalléros családi csoportok továbbra is nő, életmód változik, fogyasztási struktúra a fogyasztás továbbélése a fogyasztás alakulása új fogyasztó frissítéseket, egészségügyi fogalmak, hagyományos fogyasztás növekedésével, ami lett a polieszter Kína tiszta tudatosság darabos a gyors növekedés a fontos makro-alapú piaci. Ezért várható, hogy a jövőbeli növekedési arány-ból Kína poliészter darabos piac továbbra is az élen a világ, poliészter darabos piaci részesedése a globális aránya várhatóan növekszik évről-évre.

A Kína papíripari Szövetség papír szakmai Bizottság statisztikái szerint, a 2011-2015-re, hogy Kína poliészter darabos piac mérete 1,36 milliárd jüan-2.99 billion yuan, az éves összetett mértéke 21.77 %. Közöttük Kína poliészter darabos 2014-ben 2.43 milliárd jüant, mintegy 400 millió USA-dollár, a világ mintegy 2,9 %, 0,5 százalékponttal nőtt 2009-hez képest milyen arányban számviteli méretét. Kína poliészter darabos piac várhatóan továbbra is fenntartani a gyors növekedés a jövőben.