Haza > Hírek > Tartalom
Óvintézkedések Woodpulp Wipes használatához
Jul 20, 2017A Woodpulp Wipes használatára vonatkozó óvintézkedések

A Woodpulp Wipes Woodpulp Wipes a részleteket lásd a honlapunkon megjelenő termékbemutatón, ugyanakkor szívesen kérdezi meg részleteit, a baba bőrének nagyon finom, ezért figyelmet kell fordítanunk a következő esetekben: 1. A baba Woodpulp Wipes vízben oldhatatlan, ne dobja el a WC-ben, hogy ne okozzon torlódást. 2. Ha a bőrnek seb vagy vörösség, duzzanat, fájdalom és viszketés tünetei vannak, kérjük, hagyja abba a használatát és időben forduljon orvoshoz. 3. Kérjük, ne helyezze azt a helyre, ahol a hő és a napfény világít. Használat után zárja le a tömítést. 4. Tegye oda, ahol a baba kezei nem érik el, hogy ne enni. 5. Nyissa fel a pecsét matricát, ha használta, és zárja le a matricát, ha nem használja, hogy nedvesítse a puha nedves törülközőt. 6. A csecsemő nedves törülközőjének nedvességtartalmának megtartása érdekében a különféle szuszpenziótípusokat a tényleges használatnak megfelelően kell kiválasztani. 7. Télen használja a bébi nedves nedves törlőkendőt, hogy a faggyú nedves törlőkendőt felhelyezze a fűtőberendezésre vagy a melegre.

A vállalat ragaszkodik az "emberközpontú, kiválósági törekvés" üzleti filozófiájához. , ahol a sokéves szakmai és technikai személyzet egy csoportja az egészségügyi termékiparban, a termékfejlesztésben, a tervezésben, a helyszínen és a termelésirányítás, a piac és a szolgáltatás bővítésében, magas kiindulóponton, a modern módszerek magas színvonalán alapul.

A Woodpulp törlőkészüléket megtanítanak a Woodpulp törlőkendő kiválasztására: még akkor is, ha a Woodpulp törlőkendő választja és vásárolja meg a magas és alacsony minőségű Woodpulp törlőkendőket, a magas minőségű Woodpulp törlőkendők lesznek egyfajta hajlékony, elegáns illatúak, nincs izgalmas illata és gyengébb A Woodpulp törlők nyilvánvalóan irritáló szaggal rendelkeznek. Általánosságban elmondható, hogy a jó minőségű Woodpulp törlők nem szőtt anyagból készülnek, és a textúra lágy és fehér, szennyeződések nélkül, a gyengébb faiszapos törlők nyilvánvaló szennyeződésekkel rendelkeznek. A használat során a magas minőségű nedves törülköző nedves törülköző nem rendelkezik a hajjal, az alsó faiszap nedves törülközője nyilvánvaló kezdõszõrrel rendelkezik, stimulálja a bõrre gyakorolt hatását, könnyû hagyja, hogy az ember viszketõ érzést keltsen.

Megjegyzés: a külső csomagolásnak a gyártó neve és címe, telefonszáma, eltarthatósági ideje, aktív összetevők, gyártási tételszám, gyártási dátum, higiéniai engedély, az egészségügyi szabvány végrehajtása, utasítások és a figyelmet igénylő ügyek stb. Felett kell lennie.

Woodpulp Wipes törölköző gyár részletes a minőségét a Woodpulp Wipes: Woodpulp törlőkendők az eldobható higiéniai termékek, többet például a polgári repülés, szállodák, éttermek, a kiállítás üzleti és recepciós helyén, az elmúlt években, mint az emberek normális emelkedése, Woodpulp Wipes személyes a fogyasztás fokozatosan nőtt, főként az utazás, az idegenforgalom és egyéb szabadtéri víz nem kényelmes, és a tisztaság csecsemő ellátás család. Törölje le az arcot és a kezeket fertőtlenítő nedves szövet, amely mind egészségügyi és kényelmes. Azonban a különböző nedves ruhadarabok különböző felhasználási területei.

Rendes nedves ruha: főleg a bőr tisztítására. Nem könnyű használni, amikor kiveszi a vizet. Alacsony minőségű termékek forró melegen hengerelt (vagy forró szélű) nemszőtt textíliákat használnak, mivel az alapanyag, a közepes és a magas minőségű termékek pormentes papír (vagy száraz papír), vagy víztestek nélkül nemszövött anyagot használnak alapanyagként. A szokásos Woodpulp törlőkendők általánosak a desztillált víz vagy a tiszta vizes oldódó folyékony összetevők, fertőtlenítők, esszenciális, kiszáradó folyékony közegek és a legmagasabb minőségű termék tartalmazzák az aloe vera, E-vitamin, kakaófoszfatidinsav, glicerin, almasav, mint a bőrápoló összetevők, , hidratálja és táplálja egyszer.