Haza > Hírek > Tartalom
Megfelelő felhasználásának módszerek a CD lézerlencse tisztító lemez
Jan 27, 2016

1, egy törölköző vagy a rag.

Egy gyakori tisztító- és karbantartó eszköz, használatos, törölje le a piszkot, a porból, és csatolták a cikk, szinte minden háztartásban van több különböző szövetek, a tisztítás és karbantartás, csak kétféle ruhával, azaz, egy nedves ruhával, és egy száraz ruhával. Követelmények a rag: törölköző, pamut minőségi, textúra, bolyhos, puha, nedvszívó és erős. Mérete általában 35x15CM, színe a világos kék, világos zöld, fehér, stb.

Megköveteli, hogy dishtowels, nedves rongy nyilvánvaló különbségek:

1) szintű használat közben nedves ruhával szükséges ni_mpdd nedves, nedves, de bőrig ázott, húzza meg a víz csöpögött nem megengedett. Ez a két hatás:

(1) törölje le a felszíni porban, ne hagyja, hogy a port vert fel a karbantartási.

(2) törölje le a felszínen a víz foltot, víz, egy nedves rongy a víz felületi feszültségét a víz csatorna.

2) száraz ruhával a használat során, szükség szerint használja található nedves, nedves, ki kell cserélni. Szerepe: törölje le egy nedves ruhával felület elhagyta a nedves piszok, víz foltok, és elérni a célt, teljesen tiszta.

Használata előtt, összecsukható, szövet hajtsa be, hajtsa be újra. Területén egy-nyolcadik, először az első egy-nyolcadik a törölje le a területet, miután a por, a környezetszennyezés és majd nyissa meg a ráncok a ruhát, és majd törölje le a belsejében egy-nyolcadik, és így tovább.

De szem előtt tartva a tenyér használatban oldalon tiszta. Fő okai:

(1) a törlés foltok a ruhát, a por, a víz, a piszok maradt a maró hatású anyag, nem közvetlen kapcsolatot a kezében.

(2) tartsa a kezét tiszta és nem szennyezett talaj, lesz kap a szennyezett felület. Után szennyezett rongyok kell azonnal cserélni, tisztítani, tisztítószer, vízkőoldó, után öblítse le tiszta, hűvös és száraz (ha a tisztítás, tiszta rongy tartani, vízminőség, piszkos tisztításához való törlőkendőt vagy szennyvíz nem kell használni). Hajtsa be a törülközőt, hogy egy negyedik, majd hajtsa nyolcad, törölje le a port, a felszínen egy objektum sorrendben; takarítás folyamat: vegye figyelembe, hogy tartsa a törölközőket és a víz tiszta, mosás törülközők.