Haza > Hírek > Tartalom
Rayon Wipes termékminőség a hazai és külföldi festéstechnika fejlett szintjére
May 15, 2017

Rayon Wipes A cég több éves a hazai és külföldi ügyfelek számára, hogy kiváló minőségű, több fajta színes fonal, rayon tisztító törölköző vonal üzleti. Társaság joghatósága alatt a cég és a Xinxiang City Textil Textil Nyomda és festék Company Limited (festés gyár).

A cég festési gyár egy új, magas hőmérsékletű cső fonal és spray fonal festő gép, a termék minősége a hazai és külföldi festés technológia korszerű. Minden termék megfelel az Oeko-Tex Standard 100 szabványoknak. Több mint 3000 tonna éves termelés.

A fő termékek 30D-900D viszkóz filamentum, selyem, pamut, ragacsos, kender, és mindenféle kevert, kiváló minőségű színes kötőfonal, vonal.

Rayon törlők Az évek során a vállalat ragaszkodik a "professzionális, szabványosított, kifinomult, családi" üzleti filozófiához, hogy "gyors, színes kvázi-kis henger mint magatartási kódex, az ügyfélszolgálat az igazság megvalósításában" minden -napos szolgálat. "Mi lesz a nemzetközi első vonalbeli termékminőség és -szolgáltatás, és várom, hogy veled együttműködve win-win!

Rayon Wipes A fő termelés PVA termékek sorozatát, utánzat szarvas bőr törölköző, műanyag pamut mop fej, szarvas bőr mop, rayon törölköző négyzet pamut, pamut törölköző, mágikus törlőkendők és egyéb tisztítószerek, van egy professzionális gyártási technológia csapat, az erőssége A fejlesztési minisztérium, a design osztály továbbra is bevezetni több funkciót, hogy alkalmazkodjanak az új termékek trendjét, akkor vezetjük ezeket a termékeket egy magasabb területen.

Rayon Wipes 7 magas színvonalú "nagy kereslet, a termelés hatékonysága, a magas színvonalú alkalmazottak, a magas szintű technológia, a kiváló minőségű termékek, a marketing, a magas forgalom, a magas színvonalú szolgáltatások" magas szintű kezelése, . És mindig tartsa be a rendkívül versenyképes piaci termékeket, nagyvonalú ügyviteli politikát, javítsa a piacirányítási rendszert és erős piaci támogatást nyújt a tisztítószerek kereskedőinek, a legnagyobb haszonkulcsok ügynökeinek!

Cégem márka koncepciója a nyersanyagok beszerzésétől, a termékgyártástól, a csomagolástervezéstől és a felsorolt új termékekből származik, minden kapcsolat a fogyasztók egészségébe, a divat, a boldogság e három elemhez!

Rayon Wipes Health - a társadalomtudomány fejlődésével, a fogyasztói élet gyorsabb és gyorsabb ütemével, a munkahelyi nyomással, az életnyomással gyakran lélegezni, és háztartási tárgyainkat, ha nem távol a vegyi összetételtől, a hosszú távú használat, Test, A test túlterhelése. Termékek, a természetes összetevők összegyűjtésének természetes természete, amelyek különböző összetevőket tartalmaznak az arányból, és minden káros összetevőt elutasítanak, valóban megkönnyítik az Ön életét, testi és lelki egészségét!

Minden termék, kombinálva a modern trend a frontvonal, a design remek és nagyvonalú design, vannak aranyos és szép, és a gyermekek szeretik a rajzfilm rajzfilm mintát; A termék színe a fiatal barátok szeretik a fényes színeket, hanem az idősek A méltóságteljes érett szín ... ... Lai és elegáns tervezők a televízió, a hálózat, az élet, a nemzeti szokások a bányászat a legnépszerűbb divat elemek, és törekedni Hogy megragadja a fogyasztók preferenciáit, így folyamatosan frissüljön, és törekedjen az innovációra, új! Annak érdekében, hogy a fogyasztók mindig a divat előtt legyenek!

Boldogság - egy egészséges, boldog család, boldog; Van egy divat, a férj és a feleség közötti felmelegedés érzése, a baráti barátság jobban önt, boldog, boldog!

Rayon Wipes Ahhoz, hogy egészséged, boldogságod és divat!

Az egészség jó minőségű, gyönyörű születési boldogságból származik! Üdvözlöm az ügyfeleket, hogy látogassák el gyárunkat az együttműködés megvitatására!