Haza > Hírek > Tartalom
A mop eredete
Jun 22, 2018

A mopot a rongyból kell származtatni. Amikor a tisztítandó föld a föld, az emberek attól tartanak, hogy el akarják söpörni, nem feltétlenül törölni. A termelékenység és a lakókörnyezeti változás javításával szükség van a súrolásra, ha a tiszta talajt a talajról a tiszta lapokra és lapokra cserélik. A legkorábbi súrolóföldnek rugalmasnak kell lennie. Bár a mosás tiszta volt a padlón, az üzemeltető első kérdése túl fáradt volt. A probléma az inspiráció forrása, valaki hosszú rúdot helyez a rongyra, ó, a különbség - az előny látható, a kép neve - " mop ". A mop jött a világra. A "felfelé járás" megvalósult.


Hosszú idő múlva újra megjelenik az új probléma. A mop munkarésze, maga a mopfej, állandó mosást is igényel. A mop fejének tisztítása a kezelő kezére felmerül a problémára, amelyet meg kell oldani. Ezért az okos emberek, a "rángó víz" eszközzel és a "rotációs szárítás" eszközzel ellátott mopszel, amely "a rongykorongot" és a "száraz rongykorongot" használja, megoldja a mop fejének dehidratálásának problémáját.


A tudomány fák növekvő növekedésével a mop fejében használt anyagok egyre kiterjedtebbek lesznek. A korai pamutszalagok közül nem szőtt szöveteket, szuperfinom szálakat és még egyetlen darab kollódiumot (mop mop) fejlesztettek ki. A kollódium mop jobban megfelel a konyha és a WC padlójának tisztításához, mivel erős vízfelvétele és a kényelmes víztömörítő eszköz illesztése.


A forgattyús mop felveszi az agyat a roncsos rúdon, és a forgattyús rész hozzá van adva a hagyományos egyenes rúdhoz, ami kényelmesebbé és munkaerő-megtakarítássá teszi a roncsfej fejének mozgását a talajon. Megoldja az egyenesen álló rúd rugalmas hajlításának nehéz problémáját, és a szemét törmeléket benyomják és alulról nyomják. Ugyanakkor a csillogó hajtókar magas lehet a mophez is. A nagy fordulatszámú alapos tisztítás biztosítja a teljesítményt.

Manapság a mopszek funkciói folyamatosan bővülnek, és segédeszközök alakulnak ki egymás után.


Hangzhou U-ruhák Commodity Co., Ltd.

Mi vagyunk a professzionális gyártója tisztító kendőt Kínából.

Cím: No.66 Xiaofangzi, Lingxi falu, Banqiao város

Város: Linan, Hangzhou

Állam: Zhejiang

Irányítószám: 311301

Ország: Kína

Menedzser: Shane Zhou

E-mail: info@ucloths.com

Skype: shanecleaner

Tel: 0086-0571-63780708

Fax: 0086-0571-63780728