Haza > Hírek > Tartalom
Az anyának, hogy válasszon egy változatos baba poliészter törlők tapasztalatát
Aug 11, 2017

Az anyának, hogy válasszon a különböző Baby Polyester Wipes tapasztalat
Az újonnan született újszülött bőr különösen finom  minden alkalommal, miután a WC a legjobb a baba nedves törlőkendők törlése. Mint a nedves törlők olyan dolgokat, hogy tartsa az intim kapcsolatot az újszülött  újonc szülők válassza ki az időt kell óvatos  annak érdekében, hogy elkerülje a kellemetlen, hogy a baba is okoz problémát a család életét. Ez, amikor a választás az újszülött nedves szövet  figyelni, hogy mi?  különösen elkötelezett a leendő apja után az anya   találkoznak, hogy megtudják róla 
1. Vegye figyelembe, hogy a nedves szövet összetevői elengedhetetlenek a nedves szövet minőségéhez. Ne becsülje alá a Poliészter törlőkendő méretét a tartalom belsejében  lehet a termék nedvességtartalmának, nedvességének, sterilizálásának elérése érdekében A Poliészter törlők márkájának hatása az összetevők hozzáadásához  valami jó a baba  néhány rossz nem rossz  egyes összetevők, de fáj a baba  így  anya a vásárláskor ne hagyja figyelmen kívül ezt a szempontot. A Baby Poliészter törlők nem adhatnak alkoholt, ízeket, irritációt, fluoreszkáló anyagokat és így tovább.
2. Vegye figyelembe, hogy a nedves papírtörülközőt választjuk, amikor meg kell nézni a csomagolási tömítést. Mivel a csomagolás tömítése jó, akkor tartsa a poliészter törlők sterilizáló hatását a hatékonyság magas. A csomagolt poliészter törlőkendőt a csomagolásban kell lezárni; dobozos és konzerv Poliészter Wipes csomagolásnak is teljesnek kell lennie  nincs kár. Az újszülöttek a poliészter törlőkendők használatakor  azonnal rögzítsenek egy jó tömítést, hogy elkerüljék a magas hőmérséklet vagy a közvetlen napfény által okozott poliészter törlők száraz, és befolyásolják a felhasználási hatását.
3. Ne feledje, hogy a nedves szövet érzése és szaga sok különböző típus és márka. A különböző nedves törlők nagyon különböznek az érzés és a szag szempontjából. Néhány poliészter törlők nagyon sűrű  néhány nagyon puha  valami szag aromás néhány alapvető nincs szaga. Azt javaslom, hogy az anya a legjobb, ha vesz egy lágyabb és szilárdabb érzést nem illatosított poliészter törlők. Válassza ki a bébi Poliészter törlők válassza a puha  gyerekek sokkal kényelmesebb.
4. A termékinformációval kapcsolatos aggodalomra okot adó anya a legjobb, ha megvizsgálja a nedves szövet termékinformációit. Ez magában foglalja a gyártás, a gyártás, a helyszín, a telefon, a felhasználhatósági idő, az aktív összetevő, a gyártási tétel számát, a higiéniai engedélyszámot, az egészségügyi szabványszámot, az utasításokat és az óvintézkedéseket. Ezek is lehetnek az oldalról, hogy megértsék a termék minőségét és hitelességét. Tehát ha az új anya megállapította, hogy az információ hiányos vagy homályosabb  a legjobb, ha nem vásárol. Az első vásárlás során, amikor a legjobb, hogy egy kis csomagot a vizsgálat többször is  megfigyelni a baba bőrén nincs rossz reakció  ha a baba ezen a nedves szövet termék nem kedvezőtlen tükrözés  lehet garantálni, hogy vásárolni, a főbb vállalkozások Vannak Baby Polyester Wipes próba  után a tárgyalás jó érzés  már használatban volt.
5. Figyelemre méltó az érzékszervi minősített poliészter törlőkendő puha, elegáns ízű, textúra fehér, használat után nem pöföl.
6. Olasz irritáció Ne használja a poliészter törlőkendőt közvetlenül a Sassafras szemek, a középfül és a nyálkahártyák, mint például a poliészter törlőkendők bőrvörösödés, viszketés, irritáció és egyéb tünetek esetén azonnal hagyja abba a használatát. A szülők fiatalabb generációjának szentelték, hogy mindenki gyermeke egészséges legyen
Poliészter A tömítés törlése nagyon fontos, különösen a nagy csomagolású nedves törlőkendőnél, ha a tömítés nem jó, hosszú ideig a víz elpárolog, nedves nedves törülközők nem játszhatnak szerepet. Tehát, amikor vásárolok Poliészter törlőket, megfigyelheti a csomagolását, hogy lássa, jó tömítés.
A nedves törülköző víztartalma túl kicsi, a tisztaság nem elegendő, hogyan dörzsölje az érzést nem tiszta tiszta, túl sok víz nem jó, a baba seggét a piszkos dolog törlődik, de a segg még mindig nedves. száraz papírtörülközők, hogy eltávolítsák a felesleges vizet, nagyon kellemetlen.
A baba poójával természetesen gyorsan és egyszerűen "segítőnek" kell lennie, de Poliészter törlőket használ, az extrakció nagyon kellemetlen, vagy akár néhány lapot is kivenni, néha túl sokat, és nem tér vissza, vagy hogy nyissa meg a pecsétet nem kényelmes, fél nap a kivonat, ami nagyon idegesítő a használat során.
Poliészter törlőkendő a foltok tisztításán túl, de a baba bőrének védelmére is, néhány poliészter törlőként dörzsölte a bőrt, miután az érzés megszáradt, éppúgy, mint a vízzel való mosás érzése, ami nagyon kellemetlen lesz a baba számára, ezért általában azok, akik természetes bőrápoló összetevőket tartalmaznak nedves szövetek, a nedves dörzsölő nedves ruhák nagyon érzik magukat, anyám, mielőtt a baba saját próbálkozásukkal törölheti.