Haza > Hírek > Tartalom
Téli használat a Baby Woodpulp Wipes Care Szigetelés
Aug 02, 2017

Téli használat a baba Woodpulp Wipes ápolási szigetelés
Winter Woodpulp Nedves hideg, könnyű irritációt okozni a baba bőrén, a Woodpulp törlőkendő használata előtt. Feltételes vásárolni egy külön Woodpulp Wipes fűtőberendezés, a teljes doboz Woodpulp Wipes a használata fűtés, hogy a baba úgy érzi, kényelmesebb.
Nem akar túl sok pénzt felvenni vásárolhat egy kis csomagot Woodpulp törlőkendőt, vagy előre egy vagy két darab Woodpulp törlőkendőt, tiszta műanyag zacskóba zárva forró vízben áztassa, várjon, amíg az idő természetesen meleg Meleg barátok
Télen kihúzhatsz egy kis csomagot a Woodpulp törlőkendőkből a személyes ruhák zsebében, így ha a Woodpulp törölni fogja a testhőmérsékletet, akkor nem fog lehűlni a baba kis PP-jére.
A Baby Woodpulp törlőkendők általában csecsemők és kisgyermekek számára készültek, a szülők mindig több ezer választás, remélve, hogy biztonságosabb baba termékekkel vásárolnak. A Hongkongi Fogyasztói Tanács azonban nemrégiben bejelentette, hogy a csecsemők és kisgyermekek hongkongi piacon értékesített helyszíni csekkjei a tiszta fafestékek, 33 tartósítószerekkel, 9 tartósítószereket tartalmazó metil-izotiazolinon (MIT) csecsemők és kisgyermekek bőre. Ezek közül a Phoebe márka egy baba Woodpulp Wipes "lista".
A különböző márkák eltérőek
Hong Kong Fogyasztói Tanács azt mondta, hogy a metil-izotiazolinon (MIT) Európában és az Egyesült Államokban, hogy sok kisgyermek és felnőtt allergiás reakciót, a szélsőséges esetekben a betegek duzzadást, hólyagokat, bőrszakadást és így tovább.
Magától értetődik, hogy az MIT mint rendkívül hatékony tartósítószert széles körben használják a kozmetikumok és a testápolási termékek. 2013. december 12-én az Európai Kozmetikai Testápolói Szövetség közzétett ipari ajánlásokat a tartósítószerek használatáról a MIT tartósítószerek használatának megszüntetése érdekében, és azt javasolta, hogy a kozmetikai vállalatoknak a lehető leghamarabb meg kell szüntetniük a tartósítószerek MIT-einek használatát a függő kozmetikumok Az EU kozmetikai szabályozása Az MIT-ről Használja a terméktípust a frissítések monitorozásához.
A közelmúltban a riporter meglátogatott számos szupermarket, gyógyszertár és gyermekbolt találta, hogy a piaci értékesítése baba Woodpulp Wipes akár több tucat márka, a nyilvánosság középpontjában a "nem könnyes formula", "élelmiszer-minőségű xylitol" "Nem alkohol", "nem fűszerek ", nem fluoreszkáló szer," sterilizálás, fertőtlenítés "stb.
Riporterek úgy találta, hogy a különböző funkciók Woodpulp Wipes nem ugyanaz a kompozíció, még a különböző termékek nagyon különböző. Néhány Woodpulp Wipes csak a legfontosabb összetevőket sorolja fel, mint például a baba speciális kézi nedves törülközőt, mint "xilitolt, innovatív hálós géz textúrát", a gyermekek Woodpulp törlőinek másik márkája 100% "tiszta víz, nem spinning kendő"; és néhány Woodpulp törlők összetett összetevők, mint például az anyák nagyon keresett egy márkájú baba kéz Woodpulp Wipes a forgalmazott anyag "víz, propilénglikol, citromsav, nátrium-benzoát, 羫 nátrium-citrát, hidroxi-fenetil-észter, hidroxi-fenil-akrilát, nemszövött szövet ".
Azonban a riporter a piacon nem látta a Phoebe baba Woodpulp Wipes eladó, nem találtam egy baba Woodpulp Wipes a készítményt táblázatban felsorolt "metil izotiazolinon".
Sérülés a használat elkerülése érdekében
A beszámolók szerint a nedves törölközővel ellátott összetevők elsősorban a propilénglikol, a cetil-klorid, az alkohol és egyes tartósítószerek nemcsak a bőrt stimulálják, hanem könnyen érintkezésbe hozható dermatitiszt és egyéb bőrallergiákat is okozhatnak.
Wangjing Kórház bőrgyógyászati igazgatója Li Guangrui azt mondta, hogy a csecsemők és a kisgyermekek kényes bőrét, így a fertőtlenítés a Woodpulp Wipes igényes De valójában értékesítése Woodpulp törlők a piacon tartalmaz tartósítószereket, mert a fertőtlenítés az összetevők belsejében tartósítószerek meg kell őrizni , és a gyermekek tartósítószerei fenyegetést jelenthetnek. Gyermekek bőrének érzékeny és törékeny, hosszú távú, túlzott használata a vegyi anyagok több Woodpulp Wipes termékeket okozhat bőr allergia. Azt javasolta, hogy ez egy kis baba kis szamár, vagy kéz és arc, a legjobb, ha vízzel és gézzel tisztítani és törölni, így biztonságosabb.
Emlékeztetett arra, hogy a Woodpulp Wipes használatának meg kell próbálnia elkerülni a szemhéjakkal, fülökkel és más érzékeny részekkel való érintkezést. Ezen kívül ne használja a Woodpulp Wipes közvetlenül dörzsölje a szemét és a bőr károsodását. A Woodpulp törlőkendők, mint pl. Bőrpír, viszketés és egyéb allergiás tünetek, azonnal leállíthatók, súlyos eseteket azonnal a kórházba kell bánni.
A Woodpulp Wipes törlőkendő nem helyettesítheti a kézmosást
Sok szülő, gyermeke, hogy menjen el enni vagy játszani, gyakran Woodpulp Wipes, amikor a "kézzel fertőtlenítő". Mint mindenki tudja, ezt a gyakorlatot nem lehet fertőtleníteni, és sok Woodpulp törlők vannak egészségügyi kockázatok.
Emlékeztetett, ha a csecsemők és a kisgyermekek hosszú távú használata Woodpulp törölközőt, lehet, hogy toxikus anyagok. A gyerekek gyakran eszik az étkezés szokásait, így a kémiai anyagokat a gyomorba, a hosszú távon a Woodpulp törlőkendők könnyűvé tehetik.
A víz áztassa a kezét az egészség megőrzése érdekében, ha a kézi mosásnak nem megfelelő a Woodpulp törlőkendő használata, az egyszerű összetevők egyszerű választéka a Woodpulp Wipes termékekkel. Li Guangrui emlékeztetett arra, hogy a steril Woodpulp törlők általában nem illatosak és illatosak, a bőr stimulálásának minimalizálása érdekében, a legjobb választás az illat, különösen az érzékeny bőr miatt.