Haza > Hírek > Tartalom
Woodpulp Wipes a megfelelő módja annak, hogy használni
Oct 13, 2017


Sokan úgy gondolják, hogy a Woodpulp Wipes sterilizálható, de a hűvösség érzését is megkapja, ezért szeretem használni a Woodpulp Wipes törlését. De valójában a Woodpulp Wipes helytelenül használt, könnyen érint kontaktus dermatitis és más bőr allergia.
A vásárlás időpontjában
1, vásároljon megbízható márkaválasztást
A Woodpulp Wipes sok folyékony, nagyon könnyű baktériumot termel, amelyek gyártási folyamata viszonylag szigorú, a rendszeres gyártóknál naponta dolgozik az ózonfertőtlenítésben, hogy a Woodpulp Wipes a levegő előállítása során A bakteriális szennyeződésben.
Amikor megvásárolja a legjobb választási lehetőséget a termékinformációs integritás, a jó hírnevét a rendszeres gyártók termékek.
2, ne próbálja túl hosszú gyártási dátumot használni.
A Woodpulp törlőkendő eltarthatósága rendszerint több mint egy év és fél, sok vásárlónk a bevásárlóközpontban, hogy elkapja a kedvezményes árut, nagyon sok tárolót vásárol, hacsak nem fogyasztanak gyorsan, különben nem javasoljuk, különösen a több mint hat hónap A felhasználás mértéke.
3, figyeljen a csomagolásra
Próbálja meg használni minden darab fa van egy kis csomag a kis fapulp Wipes, mint például a használata Woodpulp Wipes, miután mindegyiket kell lezárni, elfogyott a lehető leghamarabb, hogy elkerüljék a hatóanyag illékony.
A Woodpulp törlőkendők gyakori használata kontakt dermatitist okozhat:
1, Woodpulp Wipes Veszélyes adalékok:
Függetlenül attól, hogy milyen típusú Woodpulp törlőkendők többé-kevésbé tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, bár ezek az adalékok nemzeti vizsgálati engedélyek alá esnek, de az egyéni különbségekre, nem mindenkire vonatkozik, különösen érzékeny emberekre, a legjobb, ha nem használjuk a Woodpulp törlőket.
2, gyakori használat a bőr mikrokörnyezet megváltoztatására
A Woodpulp törlőkendő használata a bőrfelületet törölve, a bőrfelület mikrokörnyezetének megváltozásához, a bőrfelület lipid arányának egyensúlyhiányához és epidermális keratinocytákhoz való eljutásához és bomlását okozhatja, de nem járul hozzá a bőr egészségi állapotához.
Ezenkívül a Woodpulp Wipes tiszta szerepet játszhat a vészhelyzetekben, de nem helyettesítheti a szappant vagy a vizet, a legjobb fertőtlenítési módszert, vagy kézzel mosson szappannal és vízzel öblítse le.
amikor használják
1, figyeljen az eltarthatóságra
A Woodpulp törlőkendő különböző típusai különböző eltarthatósági idővel rendelkeznek:
"Normál Woodpulp Wipes" eltarthatóság általában 6 hónap és 3 év.
A "Steril Woodpulp törlőkendők" kétféleképpen oszlik meg, az általános eltarthatósága 2 év.
"Baba különleges ellátás Woodpulp Wipes" eltarthatósági ideje általában 1,5-3 év.
"Női Tisztító Woodpulp Wipes" eltarthatósági ideje általában 3 év; A "Női ápolás a fafoltos törlőkendőhöz" eltarthatósági időtartama általában 1 év.
2, figyeljen a papírtörülközőre
A kiváló minőségű Woodpulp törlők kiváló minőségű nyersanyagokból készülnek, nem szőtt fehér, szennyeződés nélkül, nem lesz nyilvánvaló pelyhesítő jelenség.
A szegény Woodpulp törlők nyilvánvaló szennyeződésekkel rendelkeznek, a folyamat használata nagyon nyilvánvaló pelyhesítő jelenség. A Woodpulp törlőkendők könnyen formálhatók és degenerálódhatnak. Miután a Woodpulp Wipes kórokozónak számít, ne használja.
3, figyeljen a tömítésre
A zsákos faanyagvédő szalagot le kell zárni és nem szabad megsérülni; dobozos és konzervdobozos törlőkendők A csomagolóanyagot csomagolni kell, és nem szabad megsérülni. A csomagolást lezárják, hogy megőrizzék a Woodpulp törlők sterilizálásának hatékonyságát. A Woodpulp törlőkendő használata esetén ragaszkodni kell a tömítéshez, hogy elkerüljék a magas hőmérsékletet vagy a közvetlen napsugárzást, így a Woodpulp törlő száraz és a hatás használatát befolyásolja.
4, nem helyettesítheti a kezét
Néhány évvel ezelőtt az állam a WC-papírt, a Woodpulp törlőkendőt és más termékcsomagolásokat nem "fertőtlenítés", "sterilizálás" és más szavakkal jelölte meg, de a jelenlegi "fertőtlenítés", "sterilizálás" még mindig fontos ezen termékek értékesítési pontja. Mivel Woodpulp Wipes hirdetett az értékesítési pont "fertőtlenítés, sterilizálás", az emberek a Woodpulp Wipes használata nem mossa meg a kezét, és teljesen elfelejti a vegyi összetevők továbbra is a kezében, ami rossz az egészségre.
5, nem használható újra
A Woodpulp Wipes újrafelhasználása nem csak a baktériumok tisztázását, hanem a felületen átadott élő baktériumok egy része nem szennyezett, ne használja a szemet és más érzékeny részeket.
6, ne dörzsölje a szemét közvetlenül
Különös figyelmet érdemel a Woodpulp Wipes arc használata, különösen, hogy ne törölje közvetlenül a szemet, a középső fület és a nyálkahártyát, például a duzzanat, viszketés és más tünetek esetén a bőrt.